Usein kysyttyä – FAQ

Paljonko kotisivut maksavat?

Sivusepältä saat kotisivut alkaen 1590 € (ALV 0%). Sivuston hintaan vaikuttaa moni tekijä, eikä halvin ole tässäkään aina pitkällä tähtäimellä paras. Edullistakin sivustoa on kuitenkin mahdollista laajentaa tulevaisuudessa. Laajemmalla sivustolla pystyt palvelemaan asiakkaitasi paremmin, ja sen sijoittuminen Googlen hakutuloksissa on usein parempi.

Katso Sivusepän alkaen-hinnasto.

Kuinka kauan kotisivujen valmistuminen kestää?

Tämä riippuu todella paljon siitä, kuinka valmista teksti- ja kuvasisältöä sivustolle on saatavilla. Sivuston sisällöntuotanto on huomattavan iso osa kokonaisuutta, josta valmistumisaikatulu on riippuvainen. Useimmat Sivusepän toimittamat sivustot valmistuvat kuukauden sisällä työn aloituksesta.

Pitääkö WordPress-kotisivuja päivittää?

WordPress-kotisivuja pitää päivittää, jotta alusta ja lisäosat pysyvät ajan tasalla ja tietoturvallisina. Voit tehdä versiopäivitykset itse tai pakettiisi voidaan sisällyttää automaattiset päivitykset, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia asiasta. Sivuston teksti ja kuvasisällön päivittäminen taas on hyödyllistä asiakkaan ja hakukoneiden näkökulmasta, joten sillekin olisi hyvä varata aikaa kalenterista. Voit tilata Sivusepältä myös sisältöpäivityspalvelua.

Mitä minun pitää tehdä itse kun tilaan kotisivut?

VÄLTTÄMÄTTÄ ei paljon muuta kuin kuitata tilaus ja maksaa Sivusepän ja webhotellin laskut. Paras tulos kuitenkin saavutetaan, kun mietitään yhdessä miten sivustosta saadaan parhaiten asiakkaitasi palveleva kokonaisuus. Eli on hyvä varautua käyttämään aikaa kuvituksen ja tekstisisällön ideoimiseen, versioiden testaamiseen yms…
Voit halutessasi ulkoistaa sivuston sisällön tuotannon ja päivittämisen. Myös WordPress-alustan ylläpito voidaan ulkoistaa hosting-firman hoidettavaksi. Eli helpolla pääsee.

Löytyvätkö uudet kotisivuni Googlesta?

Kyllä ne löytyvät. Jos aloitat aivan uudella verkkotunnuksella eli domainilla (esimerkki.fi), niin Googlella kestää oma aikansa tallentaa sivustosi tiedot omaan hakemistoonsa, josta se tarjoilee niitä hakutuloksina. Kotisivujen näkyvyyttä parannetaan lisäämällä sivustolle kiinnostavaa aiheeseen liittyvää sisältöä ja tekemällä teknistä hakukoneoptimointia.

Missä uudet kotisivuni sijaitsevat?

Uudet Sivusepän toimittamat WordPress-kotisivut asennetaan webhotellin palvelimelle. Budjettiisi ja sivuston vaatimuksiin sopiva webhotelli voidaan valita laadukkaiden kotimaisten tai ulkomaisten toimijoiden valikoimista.

Paljonko webhotelli maksaa?

Webhotellien hinta määräytyy palvelutason mukaan. Pienille sivustoille riittävä paketti maksaa noin 5 euroa/kk palveluntarjoajasta riippuen. Ylläpidetty ja WordPress-alustalle optimoitu hosting-palvelu maksaa alle 20 €/kk.

Mistä saan oman osoitteen kotisivuille?

Kotisivujen osoite eli verkkotunnus eli domain hoituu samalla webhotellitilauksen kanssa.

Miten saan yritykselleni sähköpostin?

Sähköposti yrityksen verkkotunnuksella hoituu samalla webhotellitilauksen kanssa.

Miten saan yrityksen sähköpostin kännykkään tai omalle koneelle?

Yrityksen sähköpostit voidaan noutaa webhotellin postipalvelimelta mihin tahansa sähköpostiohjelmaan kännykällesi tai tietokoneellesi. Myös esimerkiksi Googlen suosittu Gmail sopii tähän tarkoitukseen, ja voit käyttä sitä kännykälläsi tai työkoneen selaimessa. Myös Googlen G Suite -palvelu on mahdollista ottaa käyttöön sähköpostipalveluksi.

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Rakkaudesta lajiin

Pidän työstäni, ja se näkyy lopputuloksessa!

Voipi soittaa

Minut saa kiinni sähköpostin lisäsi myös puhelimitse.

Digityyppi palveluksessa

Autan mielelläni sinua ja yritystäsi kehittymään!

Aikataulu, joka pitää

Kyllä, aikataulut pitävät ja kommunikaatio pelaa!