Tietosuojaseloste

Kuka olen

  • Mikko Mörö
  • Toiminimi: Sivuseppä
  • Postiosoite: Puropolku 11 B, 33100 Tampere
  • Toimisto: Työhuone Kulma, Itsenäisyydenkatu 23, 33500 Tampere
  • Verkkosivusto: https://sivuseppa.fi

Mitä henkilötietoa kerään ja miksi

Rekisterin tietosisältö

Kerään rekisteriin asiakkaistani esimerkiksi seuraavia tietoja:

  • Henkilön nimi, sähköpostiosoite ja työnimike / vastuualue
  • Yrityksen nimi, yhteystiedot ja toimiala
  • Puhelinnumero
  • Henkilön luovuttamat muut tiedot

Asiakastiedot

Jos olet yritykseni asiakas, pidän yhteystietojasi tallennettuna sopimuksen täytäntöönpanoa ja asiakassuhteemme hoitamista varten sekä lakisääteisistä kirjanpidollisista syistä.

Tarjouspyyntölomake

Jos otat minuun yhteyttä tämän sivuston tarjouspyyntölomakkeen avulla, niin tallennan siinä antamasi henkilötiedot asiakassuhteemme hoitamista varten.

Evästeet ja analytiikka

Käyttäytymistäsi sivustolla seurataan Googlen tarjoamien analytiikkaohjelmistojen avulla. Ohjelmistot asentavat selaimeesi pieniä tiedostoja eli evästeitä. Tämä ei haittaa millään tavalla selaimen normaalia käyttöä.

Evästeillä kerättyjen tietojen avulla parannan sivuston käytettävyyttä, jotta voin palvella sinua entistä paremmin.

Voit halutessasi estää evästeiden käyttämisen verkkoselaimesi asetuksista. Tämä ei muuta käyttökokemustasi tällä (sivuseppa.fi) sivustolla. Huomaa, että muilla sivustoilla, kuten esimerkiksi verkkokaupoissa, evästeiden salliminen voi olla sivuston toiminnan kannalta välttämätöntä.

Kenelle jaan tietosi

En luovuta asiakasrekisterini tietoja kolmansille osapuolille, lukuun ottamatta evästeiden avulla kerättyä tietoa.

Evästeiden avulla kerättyjä tietoja, kuten selaimen tyyppi, IP-osoite ja laitetiedot, ei kuitenkaan voida yhdistää esimerkiksi rekisterin nimi- tai yhteystietoihin.

Annan tietylle luotettavalle kolmannelle osapuolelle (Google) tehtäväksi suorittaa toimintoja ja palveluita liittyen sivuston kävijäseurantaan. Jaan evästeiden keräämiä tietoja tälle kolmannelle osapuolelle siinä määrin kuin on tarpeen näiden toimintojen suorittamiseksi ja palveluiden toimittamiseksi.

Jos olet Googlen asiakas ja kirjautunut tilillesi vieraillessasi sivustollani, Google saattaa kerätä ja yhdistää käyttäytymistietojasi muualta aiemmin keräämäänsä tietoon ja käyttää tätä tietoa oman liiketoimintansa edistämiseen.

Rekisterin suojaus ja säilytysaika

Säilytän asiakastietoja niin kauan kuin se on asiakassuhteen ja kirjanpidon hoitamisen kannalta tarpeen.

Kerään tiedot tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa ja tietoihin pääsevät vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt. Vaikka pyrin varmistamaan henkilötietojen eheyden ja turvallisuuden, en voi taata, että käytetyt turvatoimet estävät kolmansia osapuolia ja niin kutsuttuja hakkereita pääsemästä käsiksi henkilötietoihin laittomasti.

Ilmoitamme sinulle lain vaatimalla tavalla kaikista salaamattomien, elektronisesti tallennettujen henkilötietojen suojaukseen, salassapitoon tai eheyteen liittyvistä rikkomuksista tarkoituksenmukaiseen aikaan ja ilman kohtuutonta viivettä tavalla, joka vastaa (i) lain täytäntöönpanon tarpeita tai (ii) rikkomuksen laajuuden määrittämistä ja tietojärjestelmän kohtuullisen eheyden palauttamista.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Sinulla on oikeus soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti saada tietoa henkilötietojesi käsittelystä, sekä oikeus pyytää henkilötietosi nähtäväksi. Sinulla on oikeus vaatia virheellisen tai epätarkan tiedon oikaisua tai henkilötietojen poistamista rekistereistä. Lisäksi sinulla on oikeus peruuttaa suostumus ja vastustaa henkilötietojensa käsittelyä siltä osin, kuin henkilötiedot käsittely perustuu suostumukseen ja vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista.

Toimintamalli:

Koskien henkilötietojen tarkistus-, oikaisu- ja/tai poistamispyyntöjä, ota ensin henkilökohtaisesti yhteyttä : mikko@sivuseppa.fi tai 070-7392413.

  • Toimitan sinulle postitse henkilötietojen tarkastuspyyntölomakkeen.
  • Toimita lomake tuomalla henkilökohtaisesti minulle ja varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.
  • Sovi tapaamisaika käsittelyä varten.
  • Tapaamisessa käsitellään tarkastuspyyntöön liittyvät asiat yhdessä.
  • Voin kieltäytyä pyyntösi toteuttamisesta sovellettavassa laissa säädetyllä perusteella.