Webhotelli kotisivuille ja sähköposti

WordPress kotisivuja varten hankitaan levytilaa verkkopalvelimelta. Usein helpoin ja sopivin tapa on tilata webhotellipaketti eli palvelu, joka pitää sisällään kaiken tarvittavan, jotta sivusto voidaan julkaista verkossa.

Webhotellipaketti on myös turvallinen vaihtoehto, sillä tällöin palvelimen toimivuudesta huolehtii kellon ympäri joukko alan ammatilaisia.

Monilla palveluntarjoajilla on käytössä cPanel-käyttöliittymä, jolla onnistuvat esim. postitilien ja tietokantojen luonti, tiedostojen selaaminen ja muokkaaminen ynnä muut tarvittavat toimenpiteet.

Sähköposti

Monet webhotellipaketit pitävät sisällään mahdollisuuden luoda sähköpostitilejä omalla verkkotunnuksella. Sähköpostit voidaan noutaa webhotellin postipalvelimelta omalle tietokoneelle ja kännykkään.

Webhotellin postipalvelimen sähköposteja pystyy lukemaan ja lähettämään myös esimerkiksi Googlen gmail-palvelua käyttämällä.

Myös erillisen postipalvelut, kuten Googlen Gsuite tai Microsoftin Office 365 on mahdollista ottaa käyttöön. Tällöin webhotellin postipalvelimen sijaan postit ohjautuvat näihin palveluihin.

Oletko teettämässä kotisivuja?

Pyydä tarjous Sivusepältä, ja katsotaan samalla webhotelliasiat kuntoon.

cPanel-käyttöliittymä Suomen Hostinpalvelun webhotellissa

Rakkaudesta lajiin

Pidän työstäni, ja se näkyy lopputuloksessa!

Voipi soittaa

Minut saa kiinni sähköpostin lisäsi myös puhelimitse.

Digityyppi palveluksessa

Autan mielelläni sinua ja yritystäsi kehittymään!

Aikataulu, joka pitää

Kyllä, aikataulut pitävät ja kommunikaatio pelaa!