WooCommerce-verkkokauppa WordPressille

Pienille ja keskisuurille kaupoille

WooCommerce on monipuolinen ja joustava verkkokauppajärjestelmä WordPress-alustalle, ja sen avulla voidaan toteuttaa sekä kauppiaan että asiakkaan näkökulmasta hyvin toimiva verkkokauppa.

Sivustohaku ja suodattimet

WooCommercen laajasta lisäosavalikoimasta löytyy esimerkiksi monipuolisia sivustohakutoimintoja ja tuotesuodattimia, joiden avulla asiakas löytää etsimänsä tuotteen helpommin.

Maksutavat verkkokauppaan

WooCommerce-verkkokauppaan on mahdollista lisätä useita maksutapoja, joilla pystyt palvelemaan juuri omia asiakkaitasi parhaiten. Kotimaisten pankkien verkkopankkipainikkeet, luottokortit, mobiilimaksu, PayPal…

Toimitustavat noutopistehaulla

WooCommerce-kauppaan voidaan kytkeä noutopistehaku, jolloin asiakas voi pystyy valitsemaan lähimmän/sopivimman noutopisteen, kuten pakettiautomaatin, Postikonttorin, R-Kioskin yms.

Ota yhteyttä, niin katsotaan sinulle sopiva verkkokauppatoteutus!

Laita postia: mikko@sivuseppa.fi tai soita: 040 739 2413

Verkkokaupan rakenne kuntoon

Verkkokauppaasi ei kukaan eksy sattumalta!

Verkkokauppaa kannattaa lähteä suunnittelemaan digimarkkinointi huomioiden, jolloin rakennetta suunniteltaessa hyödynnetään avainsanatutkimusta. Näin kauppasi on heti valmistuttuaan iskussa, ja markkinointi voidaan aloittaa järkevästi. Et maksa digimarkkinoinnistasi liikaa, etkä varsikaaan turhista klikkauksista.

Rakkaudesta lajiin

Pidän työstäni, ja se näkyy lopputuloksessa!

Voipi soittaa

Minut saa kiinni sähköpostin lisäsi myös puhelimitse.

Digityyppi palveluksessa

Autan mielelläni sinua ja yritystäsi kehittymään!

Aikataulu, joka pitää

Kyllä, aikataulut pitävät ja kommunikaatio pelaa!