Kotisivut ja logo valmentajalle

Lähtökohta:

Pyykkilauta liikunta- ja hyvinvointipalveluiden yrittäjä Roope Kylmäkoski päätti siirtyä henkilökohtaisen valmentajan urallaan täysipäiväiseksi yrittäjäksi, ja samalla palvelut piti tietenkin viedä löydettäväksi myös verkkoon.

https://pyykkilauta.fi

Täsä vaiheessa oli oiva sauma suunnitella myös toiminnan luonnetta ilmentävä logo.

Yritysilme ja logo

Roopella oli alusta saakka selkeä kuva siitä, mitä hän sivustoltaan halusi. Hän on erikoistunut muiden lajien fysiikkavalmennuksen lisäksi erityisesti ratamoottoripyöräilijöiden kausikohtaisiin valmennusohjelmiin, ja logoon ja muuhun ilmeeseen haettiinkin heti kunnon ralli-fiilistä. Roope erottuukin yritysilmeellään perinteisistä personal trainer -yrittäjistä.

Sivustoprojekti toteutettiin tiiviissä yhteistyössä, ja Roope kommentoi ja ohjasi kehityksen suuntaa tavoitteensa mukaisesti.

Kotisivut Personal Trainerille
Kotisivut liikunta- ja hyvinvointipalveluile

Selkeä tarjous

”Mikon kanssa toimiessa homma oli alusta alkaen mutkatonta ja tuli tunne, että homma on luotettavissa käsissä. Työstä sai kattavan ja selkeän tarjouksen ja vaivaa oli nähty hahmottelemalla yrityksen logosta esimerkki jo osana tarjousta.”

Kirkkaasti parempaa

”Mikon tekemät ratkaisut paransivat selkeästi palveluiden kuvauksia, loivat yritykselle haetun verkkoimagon sekä selkiyttivät myös omia ajatuksia yrityksen tarjonnasta.”

Ketterää kehitystä

”Sivujen kehittely tapahtui hyvässä yhteistyössä ideoita pallotellen ja Mikko reagoi palautteeseen hyvin nopeasti vieden kehitystä asiakkaan haluamaan suuntaan.”

Lisäarvoa tekemiseen

”Arvoa syntyi siis enemmän kuin oikeastaan lähdettiin pelkillä www-sivuilla hakemaan. Työ valmistui aikataulussa, budjetti pysyi tarjouksen mukaisena ja lopputulos oli juuri sen mukainen kuin lähdettiin hakemaan.”

-Roope Kylmäkoski, henkilökohtainen valmentaja

Rakkaudesta lajiin

Pidän työstäni, ja se näkyy lopputuloksessa!

Voipi soittaa

Minut saa kiinni sähköpostin lisäsi myös puhelimitse.

Digityyppi palveluksessa

Autan mielelläni sinua ja yritystäsi kehittymään!

Aikataulu, joka pitää

Kyllä, aikataulut pitävät ja kommunikaatio pelaa!