Kotisivut, logo ja mainoslehtinen

Lähtökohta:

Antilan Vesi ja Lämpö Oy on pitkän historian omaava putkiliike, joka on toiminut Ikaalisten seudulla jo 60 vuotta. Yrityksen kotisivuissa oli hyödyntämätöntä potentiaalia, ja verkkoilmettä oli varaa nostaa  yrityksen muun toiminnan tasalle.

Uudistuksen yhteydessä kotisivuille oli mahdollista tuottaa huomattavasti aiempaa enemmän sisältöä, jonka avulla yritys pystyy palvelemaan paremmin asiakkaitaan verkossa. Yritys kuuluu Hanakat-ketjuun, joka on Suomen suurin LVI-alan myymäläketju. Kotisivujen suunnittelussa otin huomioon ketjuilmeen, mutta pidin kuitenkin huolta, että yritys erottuu edukseen.

Kotisivut - logo - mainoslehtinen
Suunnittelin ja toteutin Antilan vesi ja lämpö Oy:n kotisivut
Logosuunnittelu - putkiliike

Logo

Verkkosivustouudistus on hyvä paikka tuulettaa muutakin yritysilmettä. Antilan vesi ja lämmön pitkä historia näkyy vanhasta yritystunnuksesta poimimassani AVL-lyhenteessä. Muuten hain uuden logon kirjoitusasuun tunnelmaa modernista putkiliikkeestä, jonka työn jäljiltä putket ovat jämptissä järjestyksessä ja kaarrot kuin harpilla vedettyinä.

Mainoslehtinen

Yritys tekee putkiremontteja myös omakotitaloihin, ja kevään korvalla oli hyvä tilaisuus perinteiselle omakotialueen mainoslehtisjakelulle. Aiheeksi valittiin Antilan Vesi ja Lämpö Oy:n valikoimista löytyvä Uponor-KOTI -putkiremontti, joka on hienosti tuotteistettu ja asiakkaalle erittäin helppo tapa teettää kotinsa putkistosaneeraus.

Asettelin lehtiseen oleellisimmat asiat selkeästi niin, ettei kokonaisuudesta tullut liian täyteen ahdettu.

Mainos esite lehti